Američka trgovačka komora u BiH (AmCham BiH), u saradnji sa Europskom bankom za obnovu i razvoj („EBRD“), organizuje seriju on-line edukacija za poduzetnice i poslovne žene u svojim poslovnim mrežama u 2021. godini. 

U nastavku Vam predstavljamo drugi događaj, koji ovaj put donosi AmCham BiH, na temu: „Storytelling – Tajna uspjeha svakog branda“. Predavanje će voditi Arijana Palić, MBA

Webinar ima za cilj pomoći vam da priču ispričate bolje, uvijek. Pomoći će vam kako da budete spremni, a opet skloni improvizaciji. Naučit će vas da je u redu pričati bez obzira posjedujete li smisao za humor. Pokušat će približiti što je u vašem mozgu kada slušate priču koja prati intelektualni proces ili onu koja povezuje oko vrijednosti ili emocije. Usmjerit će vas da razumijete da je vaša publika, kada pripovijedate priču, apsolutno uvijek na vašoj strani. Webinar će se dotaknuti tih ključnih tema u 90 minuta i ponuditi materijale i autore za dalje istraživanje i učenje

Očekuju vas sljedeće teme:

1. Magija priča – kako nas priče pokreću?

2. Elementi efektivnog kreiranja priča. Kako početi, što mora sadržavati i kako si možete pomoći?

3. Poboljšanje vašeg posla kroz kreiranje priča:

•Kreiranje priča za poboljšanje odnosa i timova

•Kako obogatiti prezentaciju pričama?

•Brendiranje sebe ili proizvoda kroz priče

4. Koncepti kreiranja priča – modeli

5. Lekcije za priče koje pokreću od Pixar studios

Edukacija je posebno dizajnirana za žene iz poslovnog svijeta i besplatna je za sve učesnice. Molimo Vas da interes iskažete što prije jer je broj mjesta ograničen. Webinar će biti organiziran putem Cisco Webex platforme.

Registracija putem linka*:  https://amchambih.webex.com/amchambih/onstage/g.php?MTID=ee9d252c569a78182c62b2534f6952aee

*kada kliknete na link, idite na dugme “register” i ispunite formu. Potom ćete na mail dobiti potvrdu, sve detalje za ulazak na webinar i mogućnost da događaj dodate u svoj kalendar

Napomena:

Webinaru možete pristupiti putem:

a) Desktop-a:

Klikom na link otvara se browser s uputama da instalirate add-on za Webex ili ga otvorite u posebnom prozoru za jednokratni poziv. Instalirate add-on ili kliknete na dugme za jednokratni poziv ukoliko ne želite instalirati add-on.

b) Mobilnog uređaja:

Klikom na link javit će Vam se poruka da instalirate Webex aplikaciju s Google Play ili App Store. Aplikacija je besplatna, nakon instalacije unesete broj i lozinku eventa u za to predviđena polja (broj i lozinku ste dobili u confirmation e-mailu). Morate imati instaliranu aplikaciju ukoliko planirate pristupiti putem mobilnog uređaja. 

U slučaju tehničkih poteškoća, javite se na Viber broj +387 61 135 153 – Jasmina. Dodatna pitanja uputite nam mailom: jasmina.lasetovic@amcham.ba.