Podijelite:

AmCham BiH nastavlja s provedbom kroz Odbor za korporativni društveni utjecaj edukativno-mentorskim programom pod nazivom „AmCham BiH mentorski program“čiji je partner u provedbi programa kompanija-Propulsion.

Krajem 2019. godine AmCham BiH održao je tri predavanja Masterclass na temu Leadership Masterclass u suradnji s tvrtkom članicom Raiffeisen, Marketing Masterclassom u suradnji s članom kompanije Link Group, te HR Masterclassom u suradnji s članicom AmCham BiH Addiko Bank.

U 2020. godini nastavljamo s prvom fazom programa i u nastavku predstavljamo vremenske okvire dogovorenih tematskih predavanja za mjesec mart i april 2020. godine, koja će se održati predstavnici sljedeće kompanije AmCham BiH:

Masterclass za upravljanje proizvodima (Diners Club) - Uloga, organizacija i upravljanje upravljanjem proizvodima u finansijskim institucijama. Predavač Alma Kratovac, direktorica Diners Cluba. U martu 2020. godine

Etički kodeks masterklasa (WEFEC) - usvojeni obrasci, zakonodavstvo i usklađenost sa EU standardima. Predavač Bojan Bajić predsjednik WEFEC. U aprilu 2020. godine.

Predavači Masterclass-a otvoreni su samo za kompanije članice AmCham BiH.