Podijelite:

Danas smo održali drugo Masterclass predavanje u sklopu prve faze AmCham BiH Mentorskog programa na temu „Contemporary Marketing Trends Today: Traditional Vs. Digitalni marketing “.

Dvadeset mladih menadžera, predstavnika kompanija članica Američke trgovačke komore u BiH, sa zavidnim brojem studenata, prepoznalo je vrijednost ovog edukativno-mentorskog programa koji ima za cilj okupiti akademske i korporativne sektore kako bi utjecali na napredovanje i razvoj mladih, kao i njihova priprema za poslovnu zajednicu u BiH.

Današnje predavanje organizovano je u saradnji s kompanijom članicom AmCham BiH LINKgroup Business Academy.

Početkom decembra održat će se posljednje predavanje Masterclasa ove godine na temu HR, koje će biti organizirano u suradnji s članom Addiko banke BiH.

U prvoj fazi AmCham BiH mentorskog programa osmišljena su tri predavanja Masterclass-a koja pružaju širok spektar znanja i vještina mladim menadžerima koji će svoju stručnost primijeniti u programu mentoriranja u direktnom radu sa studentima u drugoj fazi programa, koji će započeti 2020. AmCham BiH mentorski program provodi se u suradnji s proaktivnim dugogodišnjim članom kompanije Propulsion Fund.