Podijelite:

AmCham BiH i Komitet za etiku i poštivanje partner su Regionalne konferencije o usklađenosti i etičnosti zapadnog Balkana. Tokom ove jednodnevne konferencije dio smo foruma na kojem kolege stručnjaci za usklađivanje dijele informacije o uspjesima i izazovima u ispunjavanju pravila. Uspješno odgovaramo na pitanja o pitanjima usklađenosti i stvaranju obrazovnih prilika o prevenciji prevara, izazovima sprječavanja korupcije u privatnom poduzetništvu i kako podizanje svijesti o integritetu poboljšava usklađenost!

Povezivanje Zapadnog Balkana s ostatkom svijeta i izgradnja infrastrukture koja olakšava najbolje prakse usklađivanja i druge veze neke su od tema o kojima će se raspravljati na Konferenciji.

O SCCE

Society of Corporate Compliance and Ethics (SCCE) ® je udruženje za profesionalce u skladu sa poštovanjem i etikom u svetu i iz svih industrija. Osnovana 2004. godine, naša organizacija snažno broji 7.500 članova i raste! Vizija SCCE je biti prvoklasna asocijacija za usklađivanje i etičnost koja promiče trajni uspjeh i integritet organizacija širom svijeta. Osnovano 2011. godine, Udruženje za korporativnu usklađenost i etiku i usklađenost sa zdravstvenom zaštitom je neprofitna organizacija 501 (c) (6).