Podijelite:

Predstavljamo nove AmCham BiH članice: 

Fortinet BV: Osnovan prije više od 20 godina u Kaliforniji, Fortinet je lider u kibernetičkoj sigurnosti i upravljanju umrežavanjem. Njihova misija je osigurati ljude, uređaje i podatke svuda, s portfeljom od preko 50 integriranih proizvoda koji pružaju dokazanu kibernetičku sigurnost gdje god je potrebna.

HT d.d. Mostar: HT Mostar nudi širok spektar usluga za privatne i poslovne korisnike, poboljšavajući poslovanje kroz tehnološki razvoj, ulaganje u infrastrukturu i resurse. Korisnicima omogućuje veliki izbor telekomunikacijskih usluga i brzu, kvalitetnu vezu s cijelim svijetom.

Boston Genetics: Boston Genetics, vodeća genomička obavještajna kompanija, kurira cijeli ljudski genom, poboljšavajući kvalitet života pacijenata otkrivanjem genomskih uzroka bolesti. Njihova podružnica, P3 Diagnostics, sa saradnicima kao što su Tempus i Opus Genomics, radi na unapređenju genomske inteligencije.

ZI Public Relations Consultancy: Od 2008. godine, ZI PR Consultancy specijalizirana je za strateško komuniciranje, krizno komuniciranje i odnose s javnošću. Povjerenje su joj ukazali brojni klijenti iz međunarodnih organizacija, korporacija, vladinih institucija i nevladinog sektora, kako u BiH, tako i širom EU i svijeta.