Podijelite:

S ponosom želimo podijeliti vijest o uspješnom početku Leader Roots programa za 2023/2024 godinu. Prva sesija, koja se održala u prestižnom hotelu Marriott u Sarajevu, obećala je izvanrednu godinu liderstva, učenja i zajedničkog razvoja.

Ova godina Leader Roots programa započela je snažnom porukom o promociji liderstva i razmjene najboljih praksi unutar poslovne zajednice Bosne i Hercegovine. Sudionici su imali priliku upoznati se i povezati s najprestižnijim kompanijama i liderima u zemlji.

Naši partneri i sponzori, uključujući AS Holding, ASA Group, Authority Partners, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, Hemofarm, Lanaco, Nelt, Telemach BH, Raiffeisen Bank BiH dd, Roche i Zira, bili su ključni u stvaranju ove vrijedne prilike za razvoj liderstva u BiH.

Prva sesija bila je održana pod pokroviteljstvom Raiffeisen Bank BiH dd, a članovi Uprave banke, uključujući i CFO CRO direktoricu Andreu Achim, srdačno su pozdravili sudionike.

Ova sesija označila je početak jedne uzbudljive godine koja će biti ispunjena inspirativnim predavanjima, interaktivnim radionicama i posjetama uspješnim kompanijama. Nadamo se da će naši sudionici, zajedno s našim partnerima, zajednički doprinijeti razvoju zajednice i poslovnog okruženja u BiH.

Hvala svima koji su doprinijeli ovom izvanrednom početku Leader Roots programa za 2023/2024. S nestrpljenjem iščekujemo sljedeće sesije i učenje koje donose.

Zajedno gradimo bolju poslovnu budućnost!

#LeaderRoots #LeadershipDevelopment #AmChamBiH