Podijelite:

Uspješno je održana finalna ceremonija Leader Roots programa, koji je organizirala Američka trgovačka komora (AmCham BiH) s ciljem razvoja mladih lidera u poslovnoj zajednici. Ponosni smo što možemo istaknuti da je preko 50 učesnika dobilo certifikate za uspješno pohađanje programa, potvrđujući njihovu posvećenost ličnom razvoju.

Leader Roots program osmišljen je kako bi pružio podršku ambicioznim profesionalcima koji teže postati lideri u svom području. Kroz masterclass sesije u saradnji s našim vrijednim sponzorima, učesnici su stekli ključne vještine liderstva, strategije i inovacije.

Izražavamo iskrenu zahvalnost našim sponzorima, AS Holding, Authority Partners, Coca-Cola HBC, Hemofarm A.D., LANACO, Nelt Group, Novo Nordisk, Telemach BH, Raiffeisen Bank dd BIH, Vienna osiguranje VIG i ZIRA, na podršci i omogućavanju uspjeha ovog programa. Bez vaše podrške, ovaj program ne bi bio moguć.

Također, želimo zahvaliti svim učesnicima koji su prepoznali vrijednost Leader Roots inicijative i aktivno učestvovali u svim fazama programa. Vaša predanost i entuzijazam su ključni za postizanje uspjeha u ovom izazovnom, ali ispunjujućem putovanju.

S radošću najavljujemo da će Leader Roots program postati godišnji događaj AmCham BiH. Ovo je samo početak naše predanosti ulaganju u mlade lidere koji će izgraditi snažnu poslovnu zajednicu u Bosni i Hercegovini.

Hvala vam što ste bili dio ove posebne ceremonije i što podržavate našu viziju razvoja lidera za budućnost. Veselimo se nastavku našeg zajedničkog putovanja prema ostvarenju vašeg punog potencijala.

Za više informacija o Leader Roots programu i našim budućim inicijativama, posjetite našu web stranicu na: https://leaderroots.amcham.ba/