Podijelite:

S ponosom objavljujemo uspješno održano predavanje i interaktivnu diskusiju unutar naše Inicijative poslovnog integriteta. Događaj je okupio naše vrijedne članice i pružio im priliku da se upoznaju s ključnim aspektima procedura usklađivanja, transparentnog poslovanja i poslovanja sa integritetom.

Naš glavni cilj je unaprijediti poslovno okruženje u Bosni i Hercegovini podizanjem svijesti o važnosti i implementaciji poslovnih kodeksa. Zahvaljujemo našem izvrsnom predavaču, Mirzi Bavčiću, te moderatorici, Mili Crnogorac Bajić, CCEP-I, koji su sa stručnošću i znanjem podijelili svoja iskustva i pružili smjernice o praktičnoj primjeni kodeksa.

Naša interaktivna diskusija rezultirala je važnim zaključcima. Jasnija komunikacija pozitivnih promjena i pravila te interna motivacija za implementaciju ključni su faktori uspješnog integriteta. Također, naglasili smo da vrhovno rukovodstvo mora biti primjer u praksi implementacije kodeksa.

AmCham BiH ostaje predan podršci našim članicama i poslovnim partnerima u ostvarivanju visokih standarda integriteta i transparentnosti. Kroz daljnje inicijative i događaje, nastavit ćemo pružati resurse i edukaciju kako bismo zajedno stvarali bolje poslovno okruženje.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovom značajnom događaju. Vaša podrška i angažman ključni su za postizanje pozitivnih promjena u poslovnoj zajednici Bosne i Hercegovine.