Podijelite:

Američka trgovačka komora u BiH zajedno sa Unijom udruženja poslodavaca Republike Srpske organizovala je poslovnu edukaciju „Izmjene radnog i poreskog zakonodavstva – promjene i primjena“ u Banjoj Luci.

 

Na poslovnoj edukaciji „Izmjene radnog i poreskog zakonodavstva – promjene i primjena“ govorilo se o posljednjim izmjenama u radnom i poreskom zakonodavstvu Republike Srpske, dopunama i izmjenama Zakona o porezu na dohodak, Zakona o doprinosima i Zakona o radu, ali i povezanim provedbenim propisima koji se odnose na poreske propise iz radnog prava.

 

Cilj ovog jednodnevnog događaja jeste pomoći zainteresovanim stranama da razumiju novitete u navedenim zakonima sa pravnog aspekta.

 

O novostima u radnom zakonodavstvu, Zakonu o zaštiti od uznemiravanja na radu i mobingu iz ugla sudske prakse su govorili Milka Marković, diplomirani pravnik, Nevena Lučić Tomić, advokat i saradnik (Karanović & Partners) i Ivana Dišović, advokat i saradnik (Karanović & Partners).

  

Zahvljajujemo se panelistima na trudu i uspješno prenesenom znanju, te svim učesnicima koji su bili sa nama. Vjerujemo da je ova poslovna edukacija donijela nova saznanja i razumijevanja o izmjenama radnog i poreskog prava.