Podijelite:

Želimo dobrodošlicu novim članicama koje su krajem prošle godine postale dio AmCham u BiH, a to su kompanije Qualys i Novartis!

Qualys Inc.Pionir i vodeći dobavljač rješenja za sigurnost i usklađenost zasnovanih na cloud tehnologijama sa preko 19.000 aktivnih kupaca u više od 130 zemalja. Misija Qualys-a jeste da pomaže organizacijama da pojednostave i konsoliduju svoja rješenja za sigurnost i usklađenost u jednoj platformi i da ugrađuju sigurnost u inicijative digitalne transformacije za veću agilnost, bolje poslovne rezultate i značajne uštede troškova.

Novartis Pharma Services Inc. - Novartis je u Bosni i Hercegovini prisutan više od 20 godina kroz svoje predstavništvo. Njihov ured za inovativne lijekove sastoji se od dvije poslovne jedinice: Novartis Pharmaceuticals i Novartis Oncology strukturirane na način da isporučuju inovativne proizvode podržane od strane funkcionalnih organizacija na globalnoj razini.

"Naš cilj pridruživanja AmChamu BiH vođen je našom svrhom i strategijom: posvećeni smo poboljšanju poslovnog okruženja u farmaceutskoj industriji. U našem izazovnom zdravstvenom okruženju vjerujemo da možemo donijeti napredak i pozitivne ideje samo kroz blisku suradnju i razmjenu znanja s drugim članovima AmCham-a”, rekli su iz ove kompanije.

Saradnja sa kompanijama iz različitih industrija za nas predstavlja izazov, ali i zadovoljstvo, jer imamo mogućnost da čujemo različite stavove i budemo aktivni kroz različite događaje, zagovaranja i umrežavanje na više polja, ali sa jednim ciljem - stvaranje bolje poslovne klime u našoj zemlji.

Radujemo se budućoj saradnji.