Podijelite:

Protekle sedmice smo u predivnom ambijentu hotela Courtyard by Marriott, Sarajevo proveli ugodno jutro sa našim članicama.

Executive Breakfast by AmCham je nastao kao ideja da se sastanemo sa članicama u neformalnom okruženju, uz ugodnu atmosferu i pogled, da se povežemo i da razgovaramo o trendovima, izazovima i prilikama u različitim industrijama.

Sa nama su ovaj put bili predstavnici kompanija članica koje su se AmChamu priključile u posljednjih godinu dana, a dolaze iz farmaceutske, IT, drvne i marketing industrije, ugostiteljstva, revizije i bankarstva.

Iako sve industrije imaju različite izazove i prilike, svi su složni oko jednog: zajednički napori i rad kompletne poslovne zajednice, organizacija, ali i predstavnika institucija, je neophodan kako bi se zaustavio odlazak mladih ljudi iz naše zemlje, stvorila povoljna poslovna atmosfera i osigurao rast i razvoj u svim poljima.

Iskreno se zahvaljujemo kompanijama koje su se odazvale pozivu, te sa radošću najavljujemo nove susrete u budućem periodu.

#ExecutiveBreakfast #AmChamBiH #chamberofcommerce #voiceofbusiness