Podijelite:

U prethodnom mjesecu, Amcham BiH je postala snažnija za dva nova člana. Iako dolaze iz potpuno različitih industrija, dijele istu viziju, a to je poboljšanje poslovne klime u BiH i promocija interesa poslovne zajednice, čemu će težiti kroz članstvo u AmCham BiH i komitetima čiji su članovi. 

Nove članice su:

Laboratorija Konzilijum je prepoznata kao vodeća laboratorija za biohemijsku dijagnostiku i to zahvaljujući dokazanom kvalitetu, tačnosti, preciznosti i brzini u dostavljanju rezultata laboratorijskih analiza. Laboratorija Konzilijum je jedina akreditovana privatna laboratorija u Bosni i Hercegovini.

KPMG je globalna mreža nezavisnih društava koja pružaju profesionalne usluge revizije, poreznog i finansijskog savjetovanja. Djeluju u 155 zemalja širom svijeta gdje imaju više od 174.000 zaposlenika. KPMG-u su strastveni kada je riječ o zadobivanju klijentovog povjerenja. Preuzimaju visok nivo lične odgovornosti, pojedinačno i timski, kako bi pružili iznimnu uslugu i vrijednost u svakodnevnoj interakciji s klijentom. 

Radujemo se budućoj saradnji.