Podijelite:

Proteklog mjeseca se članstvu AmCham BiH pridružilo pet novih kompanija. U okrilju AmChama će imati priliku aktivno učestvovati kroz komitete, događaje, različite projekte i aktivnosti na poboljšanju poslovnih prilika u BiH. Također, svojim će angažmanom doprinijeti rastu i jačanju članstva i imati mogućnost da sa ostalim članicama dijele svoja iskustva i najbolje prakse. Naše nove članice su: 

Sanofi doo je partner u zdravlju pacijenata. Njihov cilj je zaštititi, omogućiti i podržati ljude koji se suočavaju sa zdravstvenim izazovima, kako bi mogli živjeti punim potencijalom. 

Novo Nordisk je globalna farmaceutska kompanija s preko 90 godina iskustva u inovacijama, te zauzima vodeće mjesto u liječenju dijabetesa. U BiH preko 20 godina osiguravaju dostupnost najsavremenijih terapija pacijentima kroz partnerstvo sa ključnim donosiocima odluka u zdravstvenom sistemu, a u cilju njegove dugoročne održivosti.

NET d.o.o. je prepoznatljiv sistem integrator, dobavljač informatičke i telekomunikacijske opreme, software-a, informatički orijentiranih usluga, projektiranje i razvoj informacijskih sustava, te održavanje.

Info Studio je kompanija koja se bavi razvojem software-a i koja nastoji pružiti pametna i tailor-made rješenja namijenjena konkretnim potrebama klijenata.

Berg d.o.o. je vodeća kompanija u distribuciji zdravstvene IT i medicinske opreme osnovana 1997. godine, čiji glavni fokus je poboljšati dijagnostiku usmjeravanjem klijenata u pravcu digitalne transformacije. 

AmCham BiH se raduje prilikama i saradnji sa novim članicama.