Podijelite:

Symphony je postao novi član Američke trgovačke komore (AmCham BiH) u Bosni i Hercegovini kao punopravni član.

Pridruživanjem AmCham BiH, Symphony želi doprinijeti lokalnom poslovnom okruženju u Bosni i Hercegovini i pomoći ostalim kompanijama da brže rastu.

„Kao kompanija, uvijek smo bili posvećeni pružanju podrške talentovanim i motiviranim mladim ljudima da rastu i razvijaju se radeći na nekim od najizazovnijih projekata za osnaživanje globalnih poduzetnika ka realizaciji svoje vizije. Danas, budući da se države širom svijeta - Bosna i Hercegovina nije izuzetak - suočavaju s ogromnim izazovima kako bi njihov lokalni biznis napredovao, odlučili smo donijeti svoje veliko iskustvo i poslovnu mrežu u AmCham BiH “ rekli su iz Symphony. 

AmCham BiH igra značajnu ulogu u pružanju podrške međunarodnoj poslovnoj zajednici u Bosni i Hercegovini kroz razne inicijative, događaje i primjenu najboljih praksi. Symphony će aktivno učestvovati u AmCham-ovim događajima i inicijativama, dijeleći  znanja i iskustva sa širom poslovnom zajednicom u Bosni i Hercegovini.

"Radujemo se razvoju poslovnih prilika promoviranjem visokih standarda poslovne prakse, zalaganjem za politike i nuđenjem umrežavanja na visokom nivou sa Američkom privrednom komorom i njihovim članovima u bliskoj budućnosti." izjavili su predstavnici kompanije Symphony.