Europska banka za obnovu i razvoj („EBRD“) organizira, u suradnji s uredom Američke trgovačke komore u Bosni i Hercegovini, seriju on-line edukacija za poduzetnice i poslovne žene u svojim poslovnim mrežama u 2021. godini. Edukacije će biti organizirane u sklopu EBRD-ovog „Women in Business” programa.

U prilogu Vam predstavljamo završni događaj u 2021. godini, na temu: „Pregovaračke vještine“. Ukoliko upravljate ljudima i timovima, vodite vlastiti posao ili samo želite unaprijediti svoja znanja i vještine kako bi bile što uspješnije u poslovnim situacijama, ovaj webinar će Vam u tome pomoći.

Predavačica na webinaru je gđa Lucija Paić Gotovac, magistra psihologije i konzultantica u RAMIRO d.o.o. Zagreb, Hrvatska.

Na webinaru ćete steći znanja, vještine i tehnike za učinkovito vođenje i upravljanje ljudima, timovima i biznisima. Tijekom 90 minuta naučit ćete više o tome:

  • što je to pregovaranje i zašto je bitno u učinkovitom poslovanju;
  • koje su uobičajene poslovne situacije u kojima pregovaramo a da toga nismo ni svjesni;
  • zašto nastojanje da se postigne kompromis može umanjiti šanse za postizanje win-win situacije;
  • kako se uspješno pripremiti za pregovore;
  • kako uspješno prezentirati poslovni ili bili koji drugi prijedlog;
  • koje su uobičajene prepreke u procesu pregovaranja i kako ih izbjeći.

Edukacija je posebno dizajnirana za žene iz poslovnog svijeta i besplatna je za sve sudionice.

Registracija putem linka*: https://amchambih.webex.com/amchambih/onstage/g.php?MTID=e484af306e188d2c99613ac47ba582351  

*kada kliknete na link, idite na dugme “register” i ispunite formu. Potom ćete na mail dobiti potvrdu, sve detalje za ulazak na webinar i mogućnost da događaj dodate u svoj kalendar

Napomena:

Webinaru možete pristupiti putem:

a) Desktop-a:

Klikom na link otvara se browser s uputama da instalirate add-on za Webex ili ga otvorite u posebnom prozoru za jednokratni poziv. Instalirate add-on ili kliknete na dugme za jednokratni poziv ukoliko ne želite instalirati add-on.

b) Mobilnog uređaja:

Klikom na link javit će Vam se poruka da instalirate Webex aplikaciju s Google Play ili App Store. Aplikacija je besplatna, nakon instalacije unesete broj i lozinku eventa u za to predviđena polja (broj i lozinku ste dobili u confirmation e-mailu). Morate imati instaliranu aplikaciju ukoliko planirate pristupiti putem mobilnog uređaja. 

U slučaju tehničkih poteškoća, javite se na Viber broj +387 61 135 153 – Jasmina. Dodatna pitanja uputite nam mailom: jasmina.lasetovic@amcham.ba.


The EBRD’s Women in Business Programme is funded by Sweden, Italy and Luxembourg.