Share:

Poštovani članovi Američke trgovačke komore u BiH, 

Koristimo ovu priliku da Vas pozovemo da u okviru događaja pod nazivom "April - mjesec cyber sigurnosti" prisustvujete predavanjima koji će AmCham BiH organizovati u tri sesije, a u saradnji sa svojim članicama Mistral i Logosoft. Poseban gost i Keynote speaker na prvoj sesiji će biti Mr. Peter Mitchener, Senior National Intelligence Officer za Cyber područje u FBI. Predavanja će se odvijati putem Microsoft Teams platforme.

Svjesni smo važnosti ove teme za sve članice Komore, bez obzira na to iz koje industrije dolaze, te iz tog razloga pozivamo sve članice da se odazovu potpuno besplatno, te da ovaj poziv proslijede kolegama u organizacijii i osoblju koje ima najviše doticaja sa navedenom temom. 

Predavanja će se održati u tri sesije: 

  • Sesija 1: Cyber Threat Overview – Cyber Criminals and Nation State Actors Actions and Activities. (Peter Mitchener, FBI): Utorak 20.04. u 13:00h (sesija će biti održana na engleskom jeziku).
  • Sesija 2: Značaj zaštite identiteta u strategiji cyber sigurnosti. (Damir Dizdarević, CEO Logosoft): Utorak 27.04. u 10:00h
  • Sesija 3: Kako spriječiti cyber napad, a šta uraditi kada si napadnut? (Jasmin Azemović, CISO Mistral): Srijeda 28.04. u 10:00h

Predviđeno trajanje svih sesija je jedan sat (max attendance 1,5h).

Ovim putem Vas molimo da svoj interes za učešće iskažete tako što ćete se registrovati na linku. Molimo Vas da se registrujete najkasnije do ponedjeljka, 19.04.2021. godine do 12h za jednu, dvije ili sve tri sesije.

Link za pristup webinaru ćemo dostaviti registrovanim učesnicima prije svake sesije.

Radujemo se vašem prisustvu i srdačno Vas pozdravljamo,

AmCham BiH